Symaskine reparation

Kvalitetsbevidst og grundig reparation af symaskiner

Hos Guldager & Sønner tilbyder vi reparation af alle typer sysmaskiner – uanset mærke og årgang. Som familiefirma har vi i over 75 år sikret gode symaskiner en lang og produktiv levetid. Vi har eget værksted, hvor vores dygtige mekanikere effektivt reparerer din maskine med en grundig og kvalitetsbevidst tilgang. Vi giver dig 6 måneders garanti ved enhver reparation.

 

Vi henter og bringer efter ønske

Vi kan hente og bringe din sysmaskine inden for Storaarhus. Har du mulighed for selv at aflevere maskinen og hente den igen, kan du køre helt ned til butikken og læsse af og på.

 

I de bedste hænder

Når din symaskine er hos, er den i ordentlige og ansvarsbevidste hænder. Det betyder, at vi vægter den fagmæssige kvalitet højt og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Denne tilgang udspringer dels af vores store passion og kærlighed til symaskiner, nye såvel som gamle, og dels af en vision om, at du som kunde skal føle dig tryg og bevidst om, at din sysmaskine er i de bedste hænder hos os.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få hentet og bragt din symaskine, er du meget velkommen til at ringe til os på 86 13 41 66. Vi har butik og værksted i Århus og modtager symaskiner fra hele Østjylland.

Der findes ingen produkter i denne kategori.